Catalog produse
Marci produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Curs valutar
Sigla PlatiOnline.roTermeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul eQuickPharma.ro

 


IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI

SC QUICK PHARMA SRL (denumita in continuare " EQUICKPHARMA.RO”, ”site”, "noi” sau similar) este o companie farmaceutica autorizata de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale (ANMDM) din Romania, pentru distributia de medicamente si OTC (cu Autorizatia 558D), dispozitive medicale (Avizul de Functionare 5136), suplimente alimentare si cosmetice.

 


Date de contact:

SC QUICK PHARMA S.R.L

Sediu:Str. Matei Voievod nr 29, Birou E2.12, Sc. A, cod 021451, Sector 2, Bucuresti

Depozit: Str. Rudeni nr 93, Cod; 077045, Oras Chitila, Jud. Ilfov(MSL Logistic Services Distribution SRL)


CUI RO37031316

Reg.Com. J40/1450/2017

Banca: BRD

Cont:RO24BRDE441SV91119994410

 


email:office@quickpharma.ro (timp de raspuns max 1 zi lucratoare)


Telefon:

M: 0788 890 002

M: 0788 320 602

 


Program:

Luni- Vineri, orele 09.00-17.00


DEFINIȚII


In prezentul termeni si conditii, prin continut se vor intelege urmatoarele:

-Oricare dintre informatiile aflate pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate;

-continutul oricarui e-mail transmis, de catre EQUICKPHARMA.RO, CLIENTILOR sai;

-orice informatie transmisa prin orice mijloc, de catre QUICK PHARMA si angajatii sai, catre oricare dintre CLIENTII Site-ului EQUICKPHARMA.RO, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acestia;

-orice informatie legata de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate EQUICKPHARMA.RO intr-o anumita perioada;

-orice informatie legata de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care EQUICKPHARMA.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

CAMPANIE -actiunea de a expune in scop comercial, prin intermediul site-ului EQUICKPHARMA.RO a unui numar de produse, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre EQUICKPHARMA.RO.

SERVICIU- serviciul de comert electronic, da posibilitatea CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii de pe siteul nostru EQUICKPHARMA.RO folosind mijloace exclusiv electronice.

MEMBRU– Orice persoana fizica sau juridica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre EQUICKPHARMA.RO (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare existent intre EQUICKPHARMA.RO si acesta si care necesita crearea si utilizarea unuiCONT.

CONT- ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU/contractare.

CLIENT– Orice Persoana fizica sau Juridica care are calitatea de MEMBRU EQUICKPHARMA.RO si/sau persoana care a plasat cel putin o comanda pe site.

DOCUMENT– se refera la prezentele Termeni si Conditii

CONTRACTla distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

NEWSLETTER / ALERTA– este mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre EQUICKPHARMA.RO intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea EQUICKPHARMA.RO cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE– reprezinta incasare ori rambursare unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre EQUICKPHARMA.RO catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre EQUICKPHARMA.RO, indiferent de modalitatea de livrare;

CONTACT

In permanenta site-ul EQUICKPHARMA.RO are publicate datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.

Membrul sau Clientul, prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, permite EQUICKPHARMA.RO sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv e-mail sau SMS.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel o obligatie din partea EQUICKPHARMA.RO de a contacta Membrul sau Clientul.

EQUICKPHARMA.RO isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

 


EMAIL MARKETING SI ALERTE


In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii) și bifează opțiunea de Abonare la Newsletter sau Alerta SMS, se va considera ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea EQUICKPHARMA.RO, transmise prin posta electronica (e-mail). Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre EQUICKPHARMA.RO in limitelePoliticii de confidentialitate.

 

Membrul sau clientul poate renunta la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de prin solicitarea transmisa catre EQUICKPHARMA.RO,

Legea nr. 506 din 2004, privind implementarea Directivei ePrivacy în România permite companiilor de genul EQUICKPHARMA.RO, care au clienți ce au achiziționat produse ori servicii să trimită acestor clienți comunicări comerciale similare cu cele pe care le-au achiziționat deja. În acel caz nu este nevoie de consimțământul CLIENTULUI, ci de menționarea dreptului clientului de a se opune la trimiterea acestor comunicări comerciale.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru documentul Termeni si Conditii.

 


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Această Politică stabilește politica EQUICKPHARMA.RO privitoare la:

-Prelucrarea (incluzând colectarea, stocarea, utilizarea, divulgarea de informații și transferul) datelor cu caracter personal ale Clientilor si Membrilor;

-Cerințele pentru obținerea consimțământului de la persoanele vizate.

-Politica definește modul în care ar trebui prelucrate datele cu caracter personal și stabilește cerințele suplimentare pentru prelucrarea categoriilor speciale de date cu caracter personal cum ar fi date cu caracter sensibil – asa cum sunt definite mai jos.

DEFINIȚII

Ce sunt datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal includ orice informație prin care o persoana poate fi identificată, direct sau indirect, de exemplu: nume, email și alte informații de contact, funcția, rezultate ale testelor psihometrice, informații manageriale. De asemenea, poate include date care sunt mai greu atribuite unei persoane, cum ar fi codul de identificare, adresa IP, sau un identificator online (username, nick etc).

Care sunt categoriile speciale de date?
"Categoriile speciale de date” sunt date cu caracter personal legate de date de tip: origine rasială și etnică; opinii politice; credințe religioase, filozofice sau similare; apartenența la sindicate; sănătatea mentală sau fizică; date genetice; date biometrice folosite la identificarea unică a unei persoane fizice (inclusiv poze folosite la identificare); viața sau orientarea sexuală; infracțiuni (reale sau presupuse) sau litigiile pentru orice infracțiune. Romania are, de asemenea, și reguli speciale pentru prelucrarea identificatorilor unici naționali (codul numeric personal). (Pentru claritate, "categoriile speciale de date” erau cunoscute, în trecut, ca, și sunt câteodată numite "date personale sensibile”.)

Ce este prelucrarea?
"Prelucrarea" are un sens foarte larg, și include aproape orice activitate care implică, în orice fel, date cu caracter personal, inclusiv obținerea, vizualizarea, înregistrarea, stocarea și divulgarea acestor date.

Ce este o persoană vizată?
Pentru scopul acestei Politici, o "persoană vizată” este o persoană în viață despre care Vegis prelucrează date personale. Toate persoanele vizate au drepturi asupra datelor lor personale.

Ce este consimțământul?
"Consimțământul" unei persoane vizate înseamnă orice indicație liber oferită, specifică, informată și clară a dorinței persoanei vizate prin care acesta își dă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceasta poate fi furnizată printr-o declarație dată de către persoana vizată, sau printr-o bifa sau soluție opt-in. În particular, consimțământul nu poate fi implicit prin acțiuni sau comportamente. Poți citi mai multe despre consimțământul persoanelor vizate în secțiunea 9.

EQUICKPHARMA.RO colecteaza date cu caracter personal pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

-validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

-anularea sau rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

-pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

-trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;

-contactarea acestuia, la cererea sa voluntara sau in chestiuni de Relatii cu Clientii;

 

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca EQUICKPHARMA.RO sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilorLegii 677/2001.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la EQUICKPHARMA.RO, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

-confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta

-dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

-dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

-notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
În virtutea înregistrării voluntare pe site-ul
EQUICKPHARMA.RO sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor EQUICKPHARMA.RO, Membrul sau Clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către EQUICKPHARMA.RO în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 6.1, în conformitate cu art.5 alin.1 dinLegea nr. 677/2001privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre EQUICKPHARMA.RO, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei EQUICKPHARMA.RO date cu caracter personal.


Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, prin transmiterea catre EQUICKPHARMA.RO a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari de date, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre EQUICKPHARMA.RO a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Clientul are dreptul de a se opune, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

 

Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2, Clientul sau Membrul se va adresa

EQUICKPHARMA.RO, prin orice mijloc de comunicare scrisa.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, sunt acceptate cardurile VISA si MasterCard, emise de institutiile bancare, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

 

EQUICKPHARMA.RO nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

 

Politica de confidentialitate EQUICKPHARMA.RO se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. EQUICKPHARMA.RO nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

 

EQUICKPHARMA.RO se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

 

Exceptie de la prevederile art. 6.7 va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) decatre EQUICKPHARMA.RO are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

 

EQUICKPHARMA.RO garanteaza ca datele personale ale unui client/utilizator/membru, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

 

EQUICKPHARMA.RO nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE


ACCESUL LA SERVICIU


-Accesul la EQUICKPHARMA.RO este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont. Contul de client este creat automat in momentul finalizarii comenzii. In cursul procedurii de inregistrare, va alegeti un nume de cont si o parola. Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea caracterului confidential al contului dumneavoastra, precum si a parolei si al tuturor actiunilor pasibile de a fi executate in contul si/sau cu parola dumneavoastra. Va angajati sa informati imediat societatea noastra cu privire la orice utilizare neautorizata a contului si/sau parolei dumneavoastra, precum si sa va asigurati ca va deconectati la iesirea din fiecare sesiune. Quick Pharma nu va putea fi facut responsabil in caz de pierdere sau dauna rezultand din neindeplinirea acestor obligatii.

-Renuntarea la Contul creat se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre EQUICKPHARMA.RO, de catre Clientul apartinator al contului la care se opereaza modificarea/actualizarea;

-Pentru a i se permite accesul la EQUICKPHARMA.RO, Clientul va trebui sa accepte Termenii si Conditiile ce reglementeaza raportul juridic dintre EQUICKPHARMA.RO si client/membru

-EQUICKPHARMA.RO isi rezerva in orice moment dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel EQUICKPHARMA.RO. Clientul se poate adresa, in scris, Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate.

-Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

PRODUSE, SERVICII SI PRETURI

 

-EQUICKPHARMA.RO poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care EQUICKPHARMA.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

-Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul EQUICKPHARMA.ROsunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

-EQUICKPHARMA.RO poate limita unuia sau mai multor Clienti, capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, in conditiile art. 7.1.

-Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site-ul EQUICKPHARMA.RO sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA, cu exceptia produiselor care prin lege sunt cu TVA 0%.

-Facturarea produselor achizitionate se va emite exclusiv in LEI. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, EQUICKPHARMA.RO va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii.

-In cazul platilor online EQUICKPHARMA.RO nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda nationala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

-Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea EQUICKPHARMA.RO, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

-In descrierea produselor si/sau serviciilor EQUICKPHARMA.RO isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

 

Avand in vedere numarul mare de produse existente pe site, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat sau pot reprezenta greseli umane. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre EQUICKPHARMA.RO in urma generarii facturii. Exceptie facand situatia in care, in urma unei convorbiri cu Clientul, se ajunge la alta rezolutie.Pentru orice astfel de problema, EQUICKPHARMA.RO va anunta Clientul prin oricare dintre metodele de contact furnizate de catre acesta.

Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.


COMANDA ONLINE SI ANULAREA EI


-Clientul poate efectua o comanda pe site-ul EQUICKPHARMA.RO doar in urma crearii unui cont. Clientul poate renunta la contul creat oricand, comunicand acest lucru prin email la adresa contact@quickpharma.ro.

-Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista pe stoc. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a respectivului produs.

-Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

-Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca EQUICKPHARMA.RO poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de EQUICKPHARMA.RO si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

-Clientul poate renunta la o comanda efectuata (poate anula o tranzactie) in 4 ore de la realizarea ei, in intervalul Luni-Vineri, intre orele 09-17, pentru a nu fi finalizata procedura de livrare. In acest sens va rugam sa ne contactati telefonic sau email pe adresa contact@equickpharma.ro.

-In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata, pentru care plata a fost efectuata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul EQUICKPHARMA.RO, suma aceasta va fi returnata de catre EQUICKPHARMA.RO in maximum 30 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client. 

- Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

 

- Daca Clientul a renuntat la o comanda achitata online sau prin Banca dupa cele 4 ore de la realizarea acesteia, iar produsul/ produsele comandate au fost deja livrate, Clientului i se va restitui suma achitata mai putin costul transportului atat de expeditie si cat si de returnare.

-In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre EQUICKPHARMA.RO, din culpa sa sau din culpa unui tert, EQUICKPHARMA.RO va informa clientul asupra acestui fapt si va depune toate diligentele legale pentru recuperarea sumei si returnarea in contul Clientului, in termen de 14 zile lucratoare de la recuperarea acestei sume, daca recuperarea se impune.

-Clientul nu are dreptul de a modifica continutul unei comenzi dupa ce aceasta a fost pregatita sau expediata. Daca o va face, Clientului i se va restitui suma achitata mai putin costul transportului atat de expeditie si cat si de returnare (pentru comenzile deja achitate online sau prin Banca)

-Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea EQUICKPHARMA.RO, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

-In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

-Comanda reprezintă oferta EQUICKPHARMA.RO de cumpărare. Rețineți că e-mail-ul de inregistrare a comenzii (primul email pe care il primiti dupa finalizarea comenzii pe site) nu trebuie considerat acceptarea finală a comenzii dumneavoastră de către EQUICKPHARMA.RO

-Acceptarea comenzii Clientului se face in momentul in care va notificăm pe e-mail ca am expediat produsul/produsele și am generat și trimis factura în format electronic.

 

EQUICKPHARMA.RO poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

-neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

-invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de EQUICKPHARMA.RO, in cazul platii online;

-datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;

-activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel EQUICKPHARMA.RO si/sau partenerii acestuia;

-realizarea a mai mult de o incercare de livrareconsecutive, esuata;

 


COMANDA TELEFONICA


Clientul are posibilitatea de a plasa comenzi telefonice, cu exceptia testelor rapide COVID-19, care trebuie sa fie transmise online


METODA DE PLATA


Puteti alege dintre urmatoarele variante de plata a contravalorii comenzii dumneavoastra:

1. Plata la livrare, ramburs prin numerar.

Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoanele juridice cu o valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar prin ordin de plata sau card bancar.

2. Plata in avans, prin

- Ordin de plata / Virament bancar

- Cu cardul bancar (online pe siteul EQUICKPHARMA.RO), 

 

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, sunt acceptate cardurile VISA si MasterCard, emise de institutiile bancare, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

 

EQUICKPHARMA.RO nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

 

MODALITATEA DE PLATA CU CARDUL  PRIN PLATI.ONLINE.RO


-Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în

condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele

VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod

CVV2/CVC2).

-Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

-Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

-Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează

datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată

către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de

schimb al băncii dumneavoastră.

-Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele EQUICKPHARMA


DISCOUNT SI COD REDUCERE


La preturile speciale afisate pe site-ul eQuickPharma.ro, beneficiati de undiscount suplimentar de X%, discountul fiind valabil doar pentru produsle afisate la categoriile mentionate din magazinul online (apasand click pe DISCOUNT sau CODUL DE REDUCERE), in limita unui numar  de comenzi online finalizate la aceste categorii, sau pe o anumita perioada.

 

Cod reducere: X (este un numar)

 

Discountul sau Codul de reducere, poate fi utilizat de clienții magazinului onlinela finalizarea comenzii din categoriile mentionate , în pagina de finalizare a comenzii existând un câmp pentru introducerea Codului de reducere de mai sus.

 

Dupa introducerea Codului de reducere afisat mai sus, apasati ACTIVARE COD.

 

Dupa ACTIVARE COD, va apare in Comanda dumneavoastra rubrica ,,Reducere promotionala (cod: X)”, cu valoarea aferenta a acestei reduceri (lei), inclusiv ,,Pretul final” (lei) cu valoarea finala a comenzii care va include valoarea reducerii.

 

DACA ATI APLICAT GRESIT REDUCEREA (DISCOUNTUL SUPLIMENTAR):

Daca din diverse motive ati aplicat aceasta reducere la produse dintr-o alta categorie decat  categoriile mentionate, aceasta reducere nu va fi acceptata de compania noastra, iar daca ati si achitat online comanda (cu reducerea aplicata incorect), veti putea primi comanda doar cu acceptul dvs de a achita ramburs si diferenta de valoarea reducerii aplicata incorect.

In acest caz, ca de fiecare data, veti fi contactat de reprezentantul Quick Pharma.


 


LIVRAREA COMENZILOR


-Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid (DPD si Bookurier Logistic). 

-Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului EQUICKPHARMA.RO, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii EQUICKPHARMA.RO. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor EQUICKPHARMA.RO, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii EQUICKPHARMA.RO. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii EQUICKPHARMA.ROprin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

-Livrarile se vor efectua, in medie, in 2-3 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii, atunci când TOATE produsele comandate au disponibilitatea ”in stoc”, si in 3-5 zile lucratoare pentru comenzile in care cel putin 1 produs din cele comandate se afla ”in stoc furnizor”. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, EQUICKPHARMA.RO va informa Clientul prin E-mail sau Telefonic in termen de 7 zile de la lansarea comenzii, iar Clientul poate renunta la comanda, fara a avea dreptul de a solicita daune interese.

-Comenzile vor fi pregatite si expediate in intervalul orelor de program din zilele lucratoare, de luni pana vineri, intre orele 09.00- 17.00.

-Costul unei livrari este de 25 lei cu TVA inclus.

 

EQUICKPHARMA.RO livreaza in orice localitate din Romania, dar și internațional, in tarile care fac parte din Uniunea Europeana.

Estimarile de livrare sunt bazate pe intervalele comunicate de firmele de curierat colaboratoare, insă EQUICKPHARMA.RO nu poate garanta un termen sau interval de livrare. EQUICKPHARMA.RO va incerca de fiecare data sa anunte clientul atunci cand exista posibilitatea intarzierii livrarii, ori printr-un mesaj, ori prin contactare telefonica sau prin email.

 

Campaniile cu TRANSPORT GRATUIT nu includ și comenzile internaționale.

 

REFUZUL RECEPTIONARII COLETULUI SI RETURNAREA PRODUSELOR

 

1/ La receptionarea produselor comandate, va rugam sa verificati atent denumurea produselor receptionate (livrate) sa corespunda descrierii produselor comandate. Daca produsul receptionat nu este cel comandat, va rugam NU desigilati produsul.

2/ Clientul EQUICKPHARMA.RO poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, sau, dupa caz, poate returna produsele, doar in urmatoarele situatii:

-Coletul este sigilat dar prezinta deteriorari severe;

-Produsele au fost livrate / facturate gresit (Produsele nu corespund descrierii produsului comandat)- In acest caz NU desigilati, pentru a putea returna produsul sigilat!;

-Produsele prezinta defecte de fabricatie;

3/ Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Clientul are dreptul sa notifice in scris EQUICKPHARMA.RO ca renunta la cumparare (conform punctelor 1 si 2 de la acest capitol), cu respectarea termenului de 3 zile calendaristice de la primirea produsului și cu conditia nedesigilarii coletului.

 

Avand in vedere ca produsele comercializate de EQUICKPHARMA.RO sunt produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014, deoarece sunt produse perisabile si nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienă, Clientul nu mai este indreptatit la returnare decat in conditiile de la punctele 1 si 2 de la acest capitol.

 

-Clientul se obliga sa notifice EQUICKPHARMA.RO, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 3 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.

-Clientului care a notificat EQUICKPHARMA.RO ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate sigilate in maxim 5 zile calendaristice, in caz contrar, EQUICKPHARMA.RO, considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

-In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 zile calendaristice de la confirmarea returului, iar rambursul se va face doar in contul bancar al clientului, indiferent de modalitatea de plata din comanda plasata.

-In cazul inlocuirii produsului, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

-In cazul accepotarii returnarii din alte motive decat cele descrise mai sus, contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

-In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 1 si 2 de la acest capitol, precum si in cazul lipsei conformitatii, situatie in care EQUICKPHARMA.RO va suporta contravaloarea transportului.

-Produsele achizitionate ca pachet se accepta la retur numai in forma initiala, adica toate produsele continute in pachetul returnat, acestea trebuie sa fie intacte, sigilate.

PRODUSELE PENTRU CARE NU SE ACCEPTĂ RETURUL SUNT:

-Produse desigilate

-Produsele deteriorate


TERMENUL DE VALABILITATE AL PRODUSELOR


Toate produsele comercializate de EQUICKPHARMA.RO au termen de valabilitate mare, in functie de specificul fiecarui produs;

Daca termenul de valabilitate este mic, sub 6 luni acesta va fi clar specificat in descrierea produsului, sau va anunta clientul in acest sens.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

 

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau afectiuni sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului cumparat. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti de vreo afectiune, adresati-va medicului specialist.

 

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio afectiune.

 

SC QUICK PHARMA SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul EQUICKPHARMA.RO si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de niciun fel.

EQUICKPHARMA.RO nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

 

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul EQUICKPHARMA.RO pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC QUICK PHARMA SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.

 

 

SC QUICK PHARMA SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC QUICK PHARMA SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.


SESIZARI SI RECLAMATII


 

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la numărul 0788890002 si 0788320602 sau pe email:

office@quickpharma.ro.

 

Orice conflict apărut între SC QUICK PHARMA SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți.SC QUICK PHARMA SRL se obligă să restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre CLIENT a contractului.

 

In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 


COMENTARIILE DE PE SITE-UL EQUICKPHARMA.RO


Utilizatorii care acceseaza site-ul EQUICKPHARMA.RO pot face comentarii la produsele expuse pe magazin, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila.

 

Ne rezervam dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Nu vom purta responsabilitatea si nici nu putem fi obligati la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document.
Utilizatorul care publica comentariul garanteaza ca are toate drepturile si responsabilitateaasupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu.

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT


 

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

 

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

 

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

 

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

 

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele de mai sus.


LITIGII


 

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteului si/sau al oricarui continut trimis de catre EQUICKPHARMA.ROMembrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii”.

 

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si EQUICKPHARMA.RO se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

 

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si EQUICKPHARMA.RO sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul EQUICKPHARMA.RO, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.


 

GARANTIA DE CONFORMITATE


 

SC QUICK PHARMA SRL are obligația de a livra produse care sunt înconformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Produsele comercializate pe site-ul EQUICKPHARMA.RO beneficiază de garanție potrivit art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, dacă acestea nu constituie produse perisabile.

 

Toate produsele comercializate de catre EQUICKPHARMA.RO beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare si politicilor comerciale. Produsele sunt noi, originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.


POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR


Informaţii generale colectate de EQUICKPHARMA.RO

EQUICKPHARMA.RO va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing.Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email laoffice@quickpharma.rosau la numărul de telefon:0788890002, 078832602


1. Politica de utilizare Cookie-uri
Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web operate de S.C. QUICK PHARMA S.R.L. (denumita in continuare EQUICKPHARMA.RO).

2. Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) si este complet pasiv (NU contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informatii confidentiale).

3. La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile EQUICKPHARMA.RO pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele şi preferinţele, pentru a monitoriza parcursuri pe site şi pentru a personaliza paginile în funcţie de vizitator. În structura fiecărui browser Internet există opţiunea de a şterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj în momentul în care un "cookie" este stocat în calculatorul dumneavoastră. În momentul în care dumneavoastră vă dați acceptul pentru stocarea cookies, EQUICKPHARMA.RO va folosi aceste cookies pentru a vă asigura o navigare mai plăcută pe site-ul nostru, pentru a vă memora coșul de cumpărături, parolele și IP-ul ca date de trafic.

4. Ce Cookie-uri se folosesc?
Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cookie-urile folosite de EQUICKPHARMA.RO sunt:Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Trusted, Globessl, Pinterest, Profitshare, 2Performant, Google Experiments, Twitter, Google Adwords,Conectoo, Doubleclick, Hotjar.

Țerții care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul EQUICKPHARMA.RO sunt companiile de livrare, serviciile de email marketing, procesatorii de plăți online.

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
Cookie-uri de performanta a site-ului
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
Cookie-uri pentru geotargetting
Cookie-uri de inregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

6. Contin Cookie-urile date personale?
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului categorii de produse si servicii.
Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor, retinerea parolelor.
Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor, limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics ? cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.


Tipuri de cookie


 

Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site.

Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Exemple cookies setate de EQUICKPHARMA.RO:

Consimtamant afisare cookies- Stocheaza consimtamantul utilizatorului pentru utilizarea cookies pe domeniul curent

Login cont- Se foloseste pentru identificare utilizatorului in baza de date si permiterea autentificarii acestuia

Cosul de cumparaturi- Se foloseste pentru stocarea sau afisarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi

Ascundere mesaje- Este utilizat pentru ascunderea unor mesaje cum ar fi: teaser/pop-up abonare newsletter, mesaje legate de intarzieri ale livrarii produselor, mesaje de marketing cum ar fi vouchere de reducere, online chat etc.

Cookie-urile de preferinta permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati.

Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Exemple cookies setate de EQUICKPHARMA.RO:

Referral (ref)- Se foloseste pentru stocarea mediului de promovare din care utilizatorul a accesat acest website

Analytics- Se foloseste pentru a masura traficul generat pe website si pentru a intelege cum interactioneaza utilizatorii cu website-ul

Experimente- Se foloseste pentru afisarea unui alt tip de continut in website pentru imbunatatirea experientei utilizatorului

Afiliere- Se foloseste pentru stocarea afiliatului prin intermediul caruia utilizatorul a ajuns pe website si a finalizat comanda

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul.

Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, asadar ele sunt mai valoroase pentru agentiile de puiblicitate si partile terte care se ocupa de publicitate.


DREPTURI DE AUTOR


asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului EQUICKPHARMA.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietateaSC QUICK PHARMA SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostrua oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului EQUICKPHARMA.RO numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs la adresa de email office@quickpharma.ro

 


DISPOZITII FINALE


EQUICKPHARMA.RO isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului/ preturi precum si orice continut fara notificarea prealabila a Membrului sau Clientului.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, EQUICKPHARMA.RO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

EQUICKPHARMA.RO isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.


 

 

spacer
Website detinut de QUICK PHARMA S.R.L., CIF: RO37031316, Reg.Com: J40/1450/2017

equickpharma.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.