Catalog produse
Marci produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Curs valutar
Sigla PlatiOnline.ro(ROCARIERE

 

QUICK PHARMA o societate într-o crestere continua si extindere, este mereu în căutare de colegi, parteneri cu experienta in vanzari şi loial cu ambiţii atât pentru QUICK PHARMA cat şi pentru ei înşişi. 


Experienta in vanzarile de medicamente, OTC, dispozitive medicale, suplimente alimentare, cosmetice, ambalaje farmaceutice/ cosmetice si altele, reprezinta un avantaj


QUICK PHARMA va ofera posibilitatea unei poziţii într-o societate in care ambitia personala si obiectivele comune merg mana in mana.

 

Va rugam sa nu ezitati de a va aplica la locurile de muncă postate aici sau pentru a ne trimite o cerere la o pozitie inca nesolicitata de noi.

 

Sperăm să aflam despre tine cat de curand! 

(ENCAREERS

 

QUICK PHARMA, a growing and expanding company, is always looking for colleagues, experienced salespeople and loyal ambitions for both QUICK PHARMA and for themselves.


Experience in sales of medicines, OTC, medical devices, food supplements, cosmetics, pharmaceutical / cosmetic packaging and others, is an advantage


QUICK PHARMA gives you the opportunity to position yourself in a society where personal ambition and common goals go hand in hand.

 

Please do not hesitate to apply to the jobs posted here or to send us a request at a position not yet requested by us.

 

We hope to find out about you soon!

 

spacer
Website detinut de QUICK PHARMA S.R.L., CIF: RO37031316, Reg.Com: J40/1450/2017

equickpharma.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.